ÅIF – Falk 4-1 (1-0)

ÅIF – Falk 4-1 (1-0)

Mål ÅIF:

Simen Thon (25)

Lars Magnus Takvam (65)

Kim Myrhaug Mørdre (72)

Lars Magnus Takvam (76)

I kveld er det tid for trekning av vår give-away til Benidorm. Men først litt info om gårdagens treningskamp.

Til tross for divisjonsforskjeller mellom lagene ga Falk oss en svært god kamp i går!

Kampen starter som forventet med mye ballinnehav til ÅIF. Ballinnehav gir som kjent verken mål eller seirer av seg selv, og ÅIF tar ikke ledelsen før etter 25 minutter er spilt. Vår spiss for dagen Kim-Harley Myrhaug sender ballen ut til Lars Magnus Takvam på kanten som stikker Simen Thon nydelig igjennom. Simen runder keeper og setter ballen enkelt i det åpne målet.

I pausen bytter vi formasjon, og starter forferdelig. To dårlige klareringer utnyttes av Falk og 1-1 er et faktum etter 55 minutters spill. Etterpå ypper Falk seg flere ganger, før ÅIF våkner og tar kontroll igjen.

Etter 65 minutters spill sitter 2-1. Jonas Eskelund flikker @Edvard igjennom, og vårt hurtigtog på topp løper lett på tå i fra Falk-forsvareren. Her er det så vidt kamera klarer å følge tempoet til Eddy, og i 37,5 km/t slår Eddy hardt inn i feltet. Der er Lars Magnus så klart og setter ballen i kassa. Ferdigscora og servert av banens gigant! 3-1 kommer kommer etter en nydelig prestasjon i det 72.minutt av Kim Myrhaug. Ballen limes i krysset fra 25 meter. Nyt avslutningen i videoen!

4 minutter senere drar Kim av en Falk spiller innenfor 16m og legger inn til Lars Magnus som header ballen enkelt i mål.

Trenerteamet om kampen: «En god gjennomkjøring hvor vi får benyttet hele troppen. Vi får trent på å ha ballen mye og selv om vi skaper 21 målsjanser i løpet av kampen, må vi bli flinkere på å utnytte ballinnehav på en mye mer effektiv måte. I 1.omgang er vi fornøyd med og ikke slippe til noen sjanser defensivt, noe som har vært en utfordring tidligere når vi må styre kampene. I 2.omgang er vi med unntak av de 10 første minuttene, mer fornøyd med det vi gjør med ball. Treningskampen ga oss mange punkter å jobbe videre med, både positive og negative.»

Vi takker Falk for en fin kamp både på og utenfor banen!

Vi er ÅIF!