ALLIDRETT I ALLVÆR!

Sist søndag var ÅIF Allidrett på farten igjen. Denne gangen til Borrehaugene og Prestegårdstranda.

Og atter en gang var det godt oppmøte, selv om vi for første gang var litt, bare litt, uheldig med været. Men på en annen side, ikke alle kan skryte av å fisket krabbe i snøvær!

Selv om vi hadde et mildt sagt skiftende vær, hadde vi en flott dag. De aller sprekeste startet med å sykle fra klubbhuset i små grupper for å etterkomme de retningslinjer som er gitt. Da de kom fram var det full fart med aktivitetsløype, fotballtennis, yoga, balansering på line og som tidligere nevnt krabbefiske.

Etter alle aktivitetene var det godt å få i seg noe varmt, og både pølser og Marshmallows som ble grillet på den store tønnegrillen. For er man på tur så må man også passe på å kose seg litt.

I disse koronatider hvor de fleste av oss til tider kanskje har følt seg litt isolert, er disse aktivitetene et positivt innslag. Det er deilig å få røre seg litt og ikke minst være sammen med andre. Med andre ord, godt for kropp og sjel.

Igjen må vi berømme ildsjelene som stiller opp uke etter uke for at andre skal få en fin opplevelse av tilhørighet og mestring. Vi gleder oss allerede til neste gang, og er spente på hva neste aktivitet er.

Lyst til å være med, følg med på Facebooksiden til Åsgårdstrand IF.

#VIERÅIF