FLEST MULIG – LENGST MULIG

I går ble 6 stk fra 2008-kullet til ÅIF tatt ut til bylag og sonelag!

Gratulerer tll August Vatne, Samuel Moskvil, Emil Hermansen, Kristoffer Andersen, Johan Nilsen og Leah Thorvaldsen! Gratulerer til foreldre, klubben, samarbeidspartnere, trenere og ikke minst… lagkameratene!! 🥳🥳🥳🥳

Dette betyr at ÅIF har flest representanter på bylaget i Horten. Smak litt på den 😄

ÅIF skal være en klubb for alle. Alle betyr absolutt alle. De siste par årene har vi hatt fokus på bredden i klubben. Å ha mange på trening, er det vi måler vår suksess på. Uten at det må poengteres betyr bredden også toppen. Alle er alle. Vi skulle ønske vi ikke trengte å nevne farge, legning, kjønn, religion, for hos oss er alle med, uansett. Derfor har vi blant annet ÅIF-akademiet som et tilbud til alle. Vi har det også som et tilbud for de som vil trene ekstra. Derfor har vi satt inn profesjonelle instruktører i hele vår og når det har vært mulig i høst. Derfor har vi satt opp dette som et gratistilbud til alle medlemmene i ÅIF. Derfor har vi tilbud om betalte trenere på hvert kull. Slik at de som er med for gøy skal få lov til det og de med høyt ambisjonsnivå skal få utviklet seg godt nok.

I ÅIF skal alle trives og være sammen.. i klassen og på fritiden selv med ulikt ambisjonsnivå!

Dette er et godt bilde på den jobben som er gjort på et kull som har ivaretatt alle på laget på et fantastisk vis opp igjennom årene, og satt standarden som eksempel til etterfølgelse. Og det er et bilde på den harde jobben og satsingen som er gjort på jentesiden i klubben. Vi hadde over 50 deltagere på Jentenes dag i år og kan stille lag i samtlige klasser i barnefotballen. Vi har mange eksempler, men dette innlegget er allerede for langt.

Vi er ÅIF ⚽️💙

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *